Cautare

3154 de rezultate pentru "mediu canal" (3.10 secunde)
Edilul-sef Constantin Vasile a fost amendat ieri de comisarii Garzii de Mediu, deoarece, pe cursurile de apa, la marginea padurii si chiar langa primarie localnicii depoziteaza gunoaiele.
Primaria va cheltui in secret aproximativ 300 de miliarde de lei din bani publici pentru mult trambitata modernizare a centrului Craiovei, fara sa aiba avizele de mediu necesare.
Garda Nationala de Mediu a confirmat infractiunea si a somat firma lui Voiculescu sa distruga cultura, aplicandu-i si doua amenzi.
Tematica seminarului a fost "Dezvoltarea infrastructurii de mediu prin intermediul instrumentelor structurale" si s-a referit- asa cum reiese si din titlul manifestarii - la accesarea fondurilor structurale de mediu de catre organismele romanesti eligibile.
In cursul saptamanii trecute, comisarii Garzii Nationale de Mediu Constanta au efectuat 31 controale de specialitate, 4 controale planificate la agenti economici din judetul Constanta si 27 controale neplanificate (pentru verificarea sesizarilor, tematice), a declarat ing.
La seminar au mai participat Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, Vlad Marcoci, presedintele Administratiei Fondului de Mediu, Gheorghe Papuc, director de proiecte le Administratia Fondului de Mediu si altii au mai vorbit despre importanta realizarii proiectelor de mediu pentru judetul nostru.
57 din 2008, "au acces la locuinta sociala, in vederea inchirierii, familiile sau persoanele cu un venit mediu net lunar pe persoana, realizat in ultimele 12 luni, sub nivelul castigului salarial mediu net lunar pe total economie, comunicat de Institutul National de Statistica in ultimul Buletin statistic anterior lunii in care se analizeaza cererea, precum si anterior lunii in care se repartizeaza locuinta" (modificare adusa art.
Comisarul general al Garzii Nationale de Mediu (GNM), Silvian Ionescu (foto), a declarat vineri ca a gasit mai multe cazuri de "achizitii dubioase" la preluarea mandatului, de aceea a solicitat control de audit pentru a fi identificat modul in care banii publici au fost cheltuiti anterior.
In plus, Termocentrala de la Halanga (sucursala a RAAN) care asigura consumul de abur tehnologic si energie electrica pentru sucursala Romag Prod (Combinatul de Apa Grea), dar si termoficarea urbana a municipiului se confrunta cu mari probleme de mediu.
Angajatii Garzii de Mediu din intreaga tara ameninta cu actiuni de protest in cazul in care nu le vor fi solutionate revendicarile. ... La actiuni participa toti salariatii Garzii Nationale de Mediu din intreaga tara.
"Basescu are reflexele romanului mediu -autoritarism, sexism, rasism, dispret pentru intelectuali" Mircea Cartarescu, unul dintre scriitorii preferati de catre Basescu, a recidivat cu un nou articol critic in evz.ro la adresa presedintelui. Traian Basescu are-n sinea lui toate reflexele romanului mediu:
Pe parcursul intalnirii va fi analizat stadiul procedurilor de infringement in domeniul protectiei mediului declansate impotriva Romaniei, al solicitarilor de informatii primite din partea CE, precum si al indeplinirii angajamentelor de mediu prevazute in Tratatul de Aderare a Romaniei la Uniunea Europeana (UE).
Victor Ponta a numit o noua conducere la Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor, Agentia Nationala a Functionarilor Publici si Garda Nationala de Mediu, in locul fostilor presedinti, eliberati din functie.
Iar asta inseamna ca avem un “mediu economic si politic instabil“, capabil sa afecteze in continuare istoricul datoriilor acumulate de companii, istoric deja precar, dupa cum afirma reprezentantii Coface Intercredit Romania.
Consumul mediu de carne, lapte, oua si ulei si-a mentinut, anul trecut, tendinta de crestere fata de 2003, insa la zahar si la produse din zahar a continuat trendul descendent inceput la jumatatea lui 2004, se arata intr-un raport al Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
In cursul saptaminii viitoare, comisarii Garzii de Mediu Galati vor descinde pe platorma Mittal Steel pentru a verifica modul in care se respecta legislatia privitoare a protectia mediului, precum si achitarea contributiei la fondul de mediu Un alt scop al controalelor care vor fi facute de comisarii de mediu il reprezinta analizarea modului in care colosul siderurgic a realizat masurile prevazute in programul de conformare, anexa la autorizatia de mediu 230 din 19 martie 2002.
Salariul mediu net a scazut in mai cu 3,1% fata de luna precedenta, pana la 7,2 milioane de lei, ca urmare a primelor si stimulentelor acordate in aprilie, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica (INS).
In anul 2005, valoarea punctului de pensie este de 295,56 lei noi si reprezinta 32,09% din salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul 2005, fiind mai mare cu 3% fata de decembrie 2004 si cu 56,72% comparativ cu decembrie 2001.
Toate unitatile economice mari care reprezinta potentiale surse de poluare trebuie sa obtina autorizatia integrata de mediu (IPPC), adica actul tehnico-juridic prin care sunt stabilite conditiile si/sau parametrii de functionare si care acorda dreptul de a exploata in totalitate sau in parte o instalatie, in anumite conditii care sa garanteze ca instalatia corespunde prevederilor OUG nr.
Relocarea fabricilor reprezinta o etapa necesara pe care autoritatile romane trebuie sa o parcurga in rezolvarea problemelor de mediu. Potrivit moratoriului primit din partea Uniunii Europene in ceea ce priveste alinierea la normele de mediu, Romania are ca termen de rezolvare a problemelor de mediu 13 ani.
google-analytics.com